Jouw
wensenlijstje
Verzamel items uit ons assortiment en bestel of vraag meer informatie aan.


Totaal 0 items

Wensenlijstje >

Eikenhout

Eiken tuinsets

Loungeset van eiken

Prijs € 1.190,00

Tuinsets en tuinmeubelen van solide eikenhout

Ben je op zoek naar mooi en tijdloos maar ook naar degelijke en duurzame tuinmeubelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Hou je tevens van natuurlijke materialen? Dan moet je echt bij de Steigeraar zijn.
Of het nu meubels van eik of van steigerhout zijn, voorop staat dat we ze op maat voor je kunnen maken, heerlijk zitten en een aanwinst zijn voor je tuin, terras of balkon. Hier op onze site zie je foto’s van eiken meubels die we al eerder voor klanten maakten. Het geeft een goed beeld van ons product en onze stijl.
Je kunt voor een van deze meubels kiezen, die we dan op maat voor je maken, of je kunt je eigen wensen doorgeven qua vorm, afmetingen en de afwerking en dan maken we daar een prijs voor. De tuinmeubels die je onder het tabblad Steigerhouten tuinsets ziet, kunnen we ook in eikenhout uitvoeren. Buiten geplaatst zal het 'geelbruine' eikenhout naar verloop van tijd vergrijzen. Wij vinden dat erg mooi maar wil je dat niet dan moet je het eiken behandelen of wij kunnen dit voor je doen.
Onder Tuinsets verstaan wij eiken tafels, stoelen en banken maar ook loungemeubelen. Dit zijn lage meubels als bijvoorbeeld: een loungebank, loungestoelen, hocker of loungetafel. Loungesets kun je zelf samenstellen. Naast het feit dat deze tuinmeubelen wat lager zijn, zitten ze wel heel relaxt door een iets hellende zitting en rugleuning. De brede armleuningen nodigen uit om tijdelijk als tafeltje te gebruiken voor bijvoorbeeld je kopje koffie. Handig is dat in deze meubelen standaard kussens passen van 60x60cm (wij leveren geen kussens). De eiken loungemeubelen zijn ook uitermate geschikt om vrij te plaatsen d.w.z. bijvoorbeeld alleen een tuinbank of 2 losse loungestoelen?

Tot slot: Heb je nog kussens dan maken we de meubels pas erbij. Eigen ideeën zijn bij ons ook welkom!