Jouw
wensenlijstje
Verzamel items uit ons assortiment en bestel of vraag meer informatie aan.


Totaal 0 items

Wensenlijstje >

Sloophout

Sloophouten audio/ tv-meubelen op maat!

Sloophout tv-meubel Ivan

Prijs € 950,00

Tv-meubel wit met sloophout

Prijs € 960,00

Sloophout tv-meubel/ dressoir

Prijs € 1.190,00

Tv-meubel Alexander met sloophout

Prijs € 1.190,00

Sloophout tv-kast Bogdan

Prijs € 1.200,00

Sloophout tv-dressoir Bogdan

Prijs € 1.200,00

Kleurige tv-meubels van authentiek sloophout

Naast de sloophout kasten, dressoirs, kisten en tafels hebben we nu ook sloophout tv-kasten in ons assortiment. Er zijn al heel wat kleurige tv-meubeltjes gemaakt en daar waren geen twee dezelfde bij. Iedere keer weer anders van vorm en indeling en natuurlijk van kleur. Als je ons de gewenste indeling mailt en de buitenmaten van het tv-kastje dan maken wij daar een prijsje voor. Als je ook nog een foto of schetsje mee kunt sturen dan is dat helemaal geweldig.
Wist je dat de modellen van steigerhout ook in sloophout uitgevoerd kunnen worden? Wat mogelijk is, zijn deurtjes/ laden/ kleppen en open vakken. Je kunt kiezen uit een mozaïek of gestreept patroon en de gewenste kleuren geef je aan ons door en dan zal de maker zijn best doen om hout te vinden dat de kleur zoveel mogelijk benadert. We kunnen ook nog wielen, klein of groot, onder het sloophout meubel plaatsen.
Je moet bij sloophouten meubelen rekening houden met 6 weken levertijd; wij laten deze namelijk in Roemenië voor ons maken. Uit o.a. oude huizen en gebouwen, die afgebroken worden, komt massa’s oud hout vrij. Vaak met mooi oude tinten en meerdere lagen over elkaar zodat je verschillende kleuren in een plank kunt hebben en daarmee weer unieke combinaties kunt maken.
En mocht je de sloophout meubels te sterk gekleurd vinden, dan kun je ook een meubel laten maken met bijvoorbeeld alleen wittinten met wat grijs of alleen houttinten met hier en daar wat verfresten.
Er is zoveel mogelijk bij de Steigeraar!
Heb je audioapparatuur die er precies in moet passen, dan is het niet onverstandig deze maten ook even aan ons door te geven. Het zou wel heel jammer zijn als je het unieke tv-meubel van gerecycled hout in je kamer hebt staan en je kunt hem niet gebruiken waarvoor hij bedoeld is.

Zelf een idee? Laat het ons weten want we horen graag van je.