Jouw
wensenlijstje
Verzamel items uit ons assortiment en bestel of vraag meer informatie aan.


Totaal 0 items

Wensenlijstje >

Sloophout

Sloophouten bedden op maat!

Sloophout nachtkastje

Prijs € 220,00

Twijfelaar van sloophout

Prijs € 720,00

Bedbank met lade

Prijs € 850,00

Sloophouten bed

Prijs € 900,00

Slapen in een kunstwerk: bedden en ledikanten van sloophout

Wil je eens iets anders, iets bijzonders? Kijk dan naar deze prachtige bedden gemaakt van gerecycled hout. Ze worden op maat voor je gemaakt, met of zonder een bodem van latten, en de kleuren kun je grotendeels zelf bepalen. Een en ander wel afhankelijk van wat er op voorraad is of van wat er te krijgen is. Men zal in ieder geval proberen zo goed mogelijk aan je voorkeur tegemoet te komen. Tevens heb je keus uit een gestreept of mozaïek patroon.
Hoofdzakelijk is het oud/ antiek hout uit oude huizen, gebouwen e.d.: deuren, wanden en kasten bijvoorbeeld. Hoe bijzonder wil je het hebben?
En als je zelf een lattenbodem of een boxspring hebt, dan maken wij het bed er gewoon omheen. Verhoogde schotten aan het hoofd- of voeteneinde? Dat kun je zelf bepalen.
We leveren o.a. kinderbedden en ledikantjes van resthout, sloophouten 1-persoonsbedden, 2-persoonsbedden en twijfelaars maar ook bijvoorbeeld bedbanken: dat is een knusse bank en slaapplek ineen!
Het wordt allemaal demontabel geleverd en door ons in elkaar gezet. Alle modellen kunnen op verzoek met een lade of meerdere lades (op wieltjes) uitgevoerd worden. Of met een onderbed: handig en ruimtebesparend. Een lade krijgt natuurlijk een dichte bodem maar zo’n logeerbed krijgt een bodem van latten zodat het prettig ligt en het matras kan ademen. Wat ook mogelijk is, is een opbouw voor een hemel of klamboe.
Bijpassende sloophouten nachtkastjes, met of zonder wieltjes, hebben we ook en wil je een ander model bijvoorbeeld met een laatje dan is op aanvraag.
Deze meubelen van oud hout worden in Roemenië voor ons vervaardigd. We rekenen maar 6 weken levertijd.
Wil je nu ook zo’n kunstwerk in huis halen dan is een mail of een bezoek aan de Steigeraar een uitstekend idee. En voor de prijs hoef je het niet te laten!