Jouw
wensenlijstje
Verzamel items uit ons assortiment en bestel of vraag meer informatie aan.


Totaal 0 items

Wensenlijstje >

Sloophout

Sloophouten tafels op maat!

Salontafel Romania

Prijs € 590,00

Sloophout tafel Romania

Prijs € 1.010,00

Tafel wit met sloophout

Prijs € 1.010,00

Sloophout tafel Brasov

Prijs € 1.135,00

Mooie op maat gemaakte tafels van hergebruikt hout

Sloophout tafels met klinkende namen als Romania en Brasov geven gelijk hun herkomst prijs. Wij, van de Steigeraar, laten deze schitterende producten in Roemenië voor ons maken. En er is veel mogelijk, neemt dat maar van ons aan!
Zo hebben we rechthoekige en vierkante sloophout modellen maar ook ovale en ronde tafels van oud hout. En alles, zonder meerprijs, op maat en op kleur voor je gemaakt. Als dat niet bijzonder is, wat dan wel?
Mozaïek is ietsje duurder dan lamel c.q. gestreept omdat het meer werk is om zo’n blad met op elkaar afgestemde kleuren in elkaar te puzzelen en te verlijmen. Het tafelblad van resthout is 3 lagen dik, zo’n 5,5  cm en dus heel degelijk. Ze worden altijd van meerdere lagen lak voorzien en kunnen dus gewoon vochtig  afgenomen worden.
Deze sloophouten tafels worden demontabel geleverd en als we komen bezorgen zetten we hem ook weer voor je in elkaar. Uitgevoerd met 4 blokpoten of 2 T-poten of misschien wel op een onderstel van RvS want dat kunnen we ook voor je maken. En heb je zelf nog een onderstel dan kunnen wij wellicht het sloophouten tafelblad voor je maken.
Deze resthout tafels sieren als eettafel al heel wat kamers en keukens maar ook in de horeca en bij bedrijven kun je hem tegenkomen. Het is de ideale tafel van sloophout om aan te werken dus als vergadertafel of bureautafel en tevens is het een blikvanger en dus ook heel geschikt als stamtafel of als tafel om gasten aan te ontvangen.
In plaats van dat dit oude hout, maar nog steeds degelijk en bruikbaar, te verbranden, kan het gerecycled hout nog jaren en jaren dienst doen en jouw omgeving verfraaien.

Benieuwd wat eentje in de afmetingen die jij in gedachten hebt kost? Even een mailtje en je hebt vandaag of morgen antwoord van ons terug. Kijk ook eens bij onze stoelen en bankjes van sloophout!