Jouw
wensenlijstje
Verzamel items uit ons assortiment en bestel of vraag meer informatie aan.


Totaal 0 items

Wensenlijstje >

Snelcontact

Snelcontact
Verstuur >
Badkamers

Badmeubel Jan Lieuwe

In onze serie steigerhouten badmeubels hier een leuk, klein meubel eventueel met achterbouw. Dit meubel is speciaal ontworpen voor kleine badkamers die toch een aparte uitstraling willen hebben. Wordt excl. de spiegel en wasbak voor u gemaakt. Materiaal is echt prima geschikt voor badkamers. We maken overigens wel de spiegellijsten!
De hoogte van het meubel is afhankelijk van de waskom welke je er op- of in gaat plaatsen. De maten zijn variabel maar het grootste (kleine) meubel is 140cm breed, daarna komen we in de categorie grote badkamermeubels.

Badkamers Badmeubel Jan Lieuwe Prijs€ 255,00
Badkamers van Steigerhout
Zwevend badmeubel met ladenBadmeubel standaardBadmeubel Jan LieuweSteigerhouten spiegellijstDesign badkamerSteigerhouten badkamermeubelBadmeubel met deurtjeSteigerhouten badkamermeubelBadmeubel met deurtjesBadkamerkast met sloophoutBadkamermeubels zwevendZwevend badmeubel 1 ladeBadmeubel hoge laden Zwevend badmeubel met klep of ladeBadkamer van steigerhoutBadkamermeubel 4 ladenBadkamermeubel laden & kleppenBadkamermeubel 1 ladeBadmeubel ladesBadkamermeubels met staalBadkamerkast met staalBadkamerkast met deurtjeBadkamermeubel 2 ladenLadekast van steigerhoutBadmeubel 2 ladesBadmeubel MarlouWastafel Staal