Jouw
wensenlijstje
Verzamel items uit ons assortiment en bestel of vraag meer informatie aan.


Totaal 0 items

Wensenlijstje >

Snelcontact

Snelcontact
Verstuur >
Kasten

3-deurskast Sil

Bij de Steigeraar is het niet alleen mooi, mooier en mooist maar getuige deze steigerhouten kast gaat dat hand in hand met groot, groter en grootst. Als je er de ruimte voor hebt dan kan je er een wereld aan spulletjes in kwijt en heb je bovendien een kast die de tijd wel kan doorstaan.
De 3-deurskast Sil, geheel leg, b210xd50xh200cm kost €875,- is voorzien van Roemeens beslag. Voor een computerplek achter een deur rekenen we €50 extra.

Kasten 3-deurskast Sil Prijs€ 875,00
Kasten van Steigerhout
Kast BeijerlandKast Beijerland 2Steigerhouten boekenkastenLegkast BonnieSteigerhouten kast PoiceKast ongelijke vakkenWandmeubel TjitskeSteigerhouten computerkastSteiroe boekenkastBoekenkast TripTrapSteigerhouten kast SilDesignkast met sloophoutDesign wandmeubel3-deurskast SilWandmeubel WilmaKubuskastVakkenkast, wandmeubel van steigerhoutWandmeubel met stalen rekGroot wandmeubelRoomdivider DaveWandmeubel NicoBoekenkast met ladenSteigerhouten servieskastBibliotheekkast met trapWandmeubel LieuweWandkast ErnstVitrinekast met sloophoutSteigerhouten buffetkastWandmeubel MarritBoekenkast met ladderKast SteiroeSteigerhouten kast PienKast SergeVitrinekast van steigerhoutSchoenenkast en kapstokDesignkast steigerhoutStellingkast StaalBoekenkast met klepGrote kast Folkert