Jouw
wensenlijstje
Verzamel items uit ons assortiment en bestel of vraag meer informatie aan.


Totaal 0 items

Wensenlijstje >

Snelcontact

Snelcontact
Verstuur >
Kasten

3-deurskast Sil

Bij de Steigeraar is het niet alleen mooi, mooier en mooist maar getuige deze steigerhouten kast gaat dat hand in hand met groot, groter en grootst. Als je er de ruimte voor hebt dan kan je er een wereld aan spulletjes in kwijt en heb je bovendien een kast die de tijd wel kan doorstaan.
De 3-deurskast Sil, geheel leg, b210xd50xh200cm kost €875,- is voorzien van zwart beslag. Voor een computerplek achter een deur rekenen we €50 extra.

Kasten 3-deurskast Sil Prijs€ 875,00
Kasten van Steigerhout
Kast BeijerlandKast Beijerland 2Steigerhouten boekenkastenLegkast BonnieSteigerhouten kast PoiceKast ongelijke vakkenWandmeubel TjitskeSteigerhouten computerkastBoekenkast TripTrapSteigerhouten kast Sil3-deurskast SilWandmeubel JannyKubuskastVakkenkast, wandmeubel van steigerhoutWandmeubel met stalen rekWandmeubel met ladenRoomdivider DaveWandmeubel NicoBoekenkast met ladenSteigerhouten servieskastBibliotheekkast met trapWandmeubel LieuweSteigerhouten buffetkastWandmeubel MarritBoekenkast met ladderSteigerhouten kast PienKast SergeVitrinekast van steigerhoutSchoenenkast en kapstokDesignkast steigerhoutStellingkast StaalBoekenkast met klepGrote kast Folkert