Jouw
wensenlijstje
Verzamel items uit ons assortiment en bestel of vraag meer informatie aan.


Totaal 0 items

Wensenlijstje >

Snelcontact

Snelcontact
Verstuur >
Kasten

Boekenkast met ladder

Nieuw! Wandvullende boekenkast van steigerhout White wash, met steigerbuis en ladder. En wat voor één? Groot, groter, groots is hierop wel van toepassing.
Deze is b700xd40xh245cm en op locatie afgemonteerd. Hij heeft 15 lades en 3 uitschuifbladen, allen soepel lopend op geleiders, 4 kastjes en vele legplanken met verschillende tussenruimtes die een wereld aan boeken kunnen dragen. En dan ook nog een handige werkplek! Wat wil je nog meer?

Kasten Boekenkast met ladder Prijs€ 6.500,00
Kasten van Steigerhout
Kast BeijerlandKast Beijerland 2Steigerhouten boekenkastenLegkast BonnieSteigerhouten kast PoiceKast ongelijke vakkenWandmeubel TjitskeSteigerhouten computerkastBoekenkast TripTrapSteigerhouten kast Sil3-deurskast SilWandmeubel JannyKubuskastVakkenkast, wandmeubel van steigerhoutWandmeubel met stalen rekWandmeubel met ladenRoomdivider DaveWandmeubel NicoBoekenkast met ladenSteigerhouten servieskastBibliotheekkast met trapWandmeubel LieuweSteigerhouten buffetkastWandmeubel MarritBoekenkast met ladderSteigerhouten kast PienKast SergeVitrinekast van steigerhoutSchoenenkast en kapstokDesignkast steigerhoutStellingkast StaalBoekenkast met klepGrote kast Folkert