Jouw
wensenlijstje
Verzamel items uit ons assortiment en bestel of vraag meer informatie aan.


Totaal 0 items

Wensenlijstje >

Snelcontact

Snelcontact
Verstuur >
Kasten

Kast Beijerland 2

Prachtige, steigerhouten kast met glazen deurtjes. De laden lopen soepel op geleiders en de uitstraling van het geheel is robuust, landelijk en vooral heel sfeervol.
Deze kasten worden op speciaal verzoek gemaakt waarbij je zelf de maten mag vaststellen. Ook hier geldt weer dat het stuk voor stuk meubels zijn die op speciaal verzoek en naar wens door ons worden gemaakt.
Hier op de foto: b100xd40xh180cm voor het gelabelde bedrag van €695,-.

Kasten Kast Beijerland 2 Prijs€ 695,00
Kasten van Steigerhout
Kast BeijerlandKast Beijerland 2Steigerhouten boekenkastenLegkast BonnieSteigerhouten kast PoiceKast ongelijke vakkenWandmeubel TjitskeSteigerhouten computerkastBoekenkast TripTrapSteigerhouten kast Sil3-deurskast SilWandmeubel JannyKubuskastVakkenkast, wandmeubel van steigerhoutWandmeubel met stalen rekWandmeubel met ladenRoomdivider DaveWandmeubel NicoBoekenkast met ladenSteigerhouten servieskastBibliotheekkast met trapWandmeubel LieuweSteigerhouten buffetkastWandmeubel MarritBoekenkast met ladderSteigerhouten kast PienKast SergeVitrinekast van steigerhoutSchoenenkast en kapstokDesignkast steigerhoutStellingkast StaalBoekenkast met klepGrote kast Folkert