Jouw
wensenlijstje
Verzamel items uit ons assortiment en bestel of vraag meer informatie aan.


Totaal 0 items

Wensenlijstje >

Snelcontact

Snelcontact
Verstuur >
Kasten

Kast Beijerland 2

Prachtige, steigerhouten kast met glazen deurtjes. De laden lopen soepel op geleiders en de uitstraling van het geheel is robuust, landelijk en vooral heel sfeervol.
Deze kasten worden op speciaal verzoek gemaakt waarbij je zelf de maten mag vaststellen. Ook hier geldt weer dat het stuk voor stuk meubels zijn die op speciaal verzoek en naar wens door ons worden gemaakt.
Hier op de foto: b100xd40xh180cm voor het gelabelde bedrag van €695,-.

Kasten Kast Beijerland 2 Prijs€ 695,00
Kasten van Steigerhout
Kast BeijerlandKast Beijerland 2Steigerhouten boekenkastenLegkast BonnieSteigerhouten kast PoiceKast ongelijke vakkenWandmeubel TjitskeSteigerhouten computerkastSteiroe boekenkastBoekenkast TripTrapSteigerhouten kast SilDesignkast met sloophoutDesign wandmeubel3-deurskast SilKubuskastVakkenkast, wandmeubel van steigerhoutWandmeubel met stalen rekGroot wandmeubelRoomdivider DaveWandmeubel NicoBoekenkast met ladenSteigerhouten servieskastBibliotheekkast met trapWandmeubel LieuweWandkast ErnstVitrinekast met sloophoutSteigerhouten buffetkastWandmeubel MarritBoekenkast met ladderKast SteiroeSteigerhouten kast PienKast SergeVitrinekast van steigerhoutSchoenenkast en kapstokDesignkast steigerhoutStellingkast StaalGrote kast Folkert