Jouw
wensenlijstje
Verzamel items uit ons assortiment en bestel of vraag meer informatie aan.


Totaal 0 items

Wensenlijstje >

Snelcontact

Snelcontact
Verstuur >
Kasten

Kast Serge

Deze grote steigerhouten kast van 235cm hoog, met 2 hanggedeeltes aan de ene kant en 5 legplanken aan de andere kant, biedt een zee aan ruimte en is bovendien een prachtig meubel voor bijvoorbeeld de slaapkamer. Als de kast naar boven moet is het handig hem demontabel te bestellen.
We maken hem natuurlijk ook wel wat lager maar en dan heet hij Kast Pien.
Dit is dus echt een 'special' maar als je er naar op zoek bent dan weet je nu dat de Steigeraar hem graag voor je maakt.

Kasten Kast Serge Prijs€ 660,00
Kasten van Steigerhout
Kast BeijerlandKast Beijerland 2Steigerhouten boekenkastenLegkast BonnieSteigerhouten kast PoiceKast ongelijke vakkenWandmeubel TjitskeSteigerhouten computerkastSteiroe boekenkastBoekenkast TripTrapSteigerhouten kast SilDesignkast met sloophoutDesign wandmeubel3-deurskast SilKubuskastVakkenkast, wandmeubel van steigerhoutWandmeubel met stalen rekGroot wandmeubelRoomdivider DaveWandmeubel NicoBoekenkast met ladenSteigerhouten servieskastBibliotheekkast met trapWandmeubel LieuweWandkast ErnstVitrinekast met sloophoutSteigerhouten buffetkastWandmeubel MarritBoekenkast met ladderKast SteiroeSteigerhouten kast PienKast SergeVitrinekast van steigerhoutSchoenenkast en kapstokDesignkast steigerhoutStellingkast StaalGrote kast Folkert