Jouw
wensenlijstje
Verzamel items uit ons assortiment en bestel of vraag meer informatie aan.


Totaal 0 items

Wensenlijstje >

Snelcontact

Snelcontact
Verstuur >
Kasten

Wandkast Ernst

Wat een mooie kast! Deze wandkast van steigerhout, met sloophout verfraaid, is op maat en naar wens van de klant gemaakt.
Hij past precies in de nis en vormt een kleurrijke overgang naar de achterkamer. Links en rechts is er ruimte vrijgehouden voor de elektriciteit. Naast dat de kast natuurlijk erg fraai is om te zien, is hij vooral ook bedoeld als bergruimte: speelgoed in bakken achter de deuren, spelletjes, boeken, cd's, dvd's en audioapparatuur en meer.
Afmetingen: b187xd40xh246cm

Kasten Wandkast Ernst Prijs€ 1.400,00
Kasten van Steigerhout
Kast BeijerlandKast Beijerland 2Steigerhouten boekenkastenLegkast BonnieSteigerhouten kast PoiceKast ongelijke vakkenWandmeubel TjitskeSteigerhouten computerkastSteiroe boekenkastBoekenkast TripTrapSteigerhouten kast SilDesignkast met sloophoutDesign wandmeubel3-deurskast SilKubuskastVakkenkast, wandmeubel van steigerhoutWandmeubel met stalen rekGroot wandmeubelRoomdivider DaveWandmeubel NicoBoekenkast met ladenSteigerhouten servieskastBibliotheekkast met trapWandmeubel LieuweWandkast ErnstVitrinekast met sloophoutSteigerhouten buffetkastWandmeubel MarritBoekenkast met ladderKast SteiroeSteigerhouten kast PienKast SergeVitrinekast van steigerhoutSchoenenkast en kapstokDesignkast steigerhoutStellingkast StaalGrote kast Folkert