Jouw
wensenlijstje
Verzamel items uit ons assortiment en bestel of vraag meer informatie aan.


Totaal 0 items

Wensenlijstje >

Snelcontact

Snelcontact
Verstuur >
Kasten

Vitrinekast met sloophout

Een prachtige vitrinekast van oud steigerhout! Op maat, op kleur, met 3 schuifdeuren voorzien van glas en 3 draaideuren voorzien van sloophout, eronder. Een lust voor het oog én wat een zee aan ruimte!
Hier afgebeeld met bijpassende tafel: de designtafel Claudiu, natuurlijk ook op maat en kleur voor je gemaakt.
Ook zin zo'n mooie kast. Dan even een mail sturen met de gewenste afmetingen en indeling (en kleuren). Dan heb je binnen 2 dagen onze prijs al of vaak dezelfde dag nog!

Kasten Vitrinekast met sloophout Prijs€ 0,00
Kasten van Steigerhout
Kast BeijerlandKast Beijerland 2Steigerhouten boekenkastenLegkast BonnieSteigerhouten kast PoiceKast ongelijke vakkenWandmeubel TjitskeSteigerhouten computerkastSteiroe boekenkastBoekenkast TripTrapSteigerhouten kast SilDesignkast met sloophoutDesign wandmeubel3-deurskast SilKubuskastVakkenkast, wandmeubel van steigerhoutWandmeubel met stalen rekGroot wandmeubelRoomdivider DaveWandmeubel NicoBoekenkast met ladenSteigerhouten servieskastBibliotheekkast met trapWandmeubel LieuweWandkast ErnstVitrinekast met sloophoutSteigerhouten buffetkastWandmeubel MarritBoekenkast met ladderKast SteiroeSteigerhouten kast PienKast SergeVitrinekast van steigerhoutSchoenenkast en kapstokDesignkast steigerhoutStellingkast StaalGrote kast Folkert