Jouw
wensenlijstje
Verzamel items uit ons assortiment en bestel of vraag meer informatie aan.


Totaal 0 items

Wensenlijstje >

Snelcontact

Snelcontact
Verstuur >
Tuinsets

Tuinset Tomba

Mooie tuinset van steigerhout met een tafel van 180x80x78cm en 2 banken. Het is de Tafel Marco die het zowel binnen als buiten bijzonder goed doet. De banken heten Siem Plus en zijn ook onder het kopje 'Banken' te bekijken. De hartjes zijn op verzoek en kosten €15 per paar.
Setprijs: van €675,- voor €625,-
De set is natuurlijk ook in andere maten te bestellen. Op verzoek zagen wij een gat in het blad van de tafel voor de parasol.

Tuinsets Tuinset Tomba Prijs€ 625,00
Tuinsets van Steigerhout
Super loungebankLounge tafel SuzanTuinset met bankenTuinset CindyTuinset AnarikTuinset TombaSteigerhouten loungesetSuperloungebank dichtTuinset GerdaSteigerhouten loungeset, dichte armleuningLoungeset met hoektafelTuinmeubelen van steigerhoutTuinsetje voor kinderenSteigerhouten hoekloungesetStatafel en krukkenGrote tuintafel steigerhoutHoge tafel met stoelenHoek loungebank RoderikHoekbank MartijnTafel BryoniTuintafel set KeesVuurtafel steigerhoutTuintafel KruispootReuzentafel JumboTafel Olle-BryoniSteigerhout tafel Dirk JanSteigerhouten tafel DirkTuintafel MarcoHoge tafel met krukkenHoge tuintafel AndersLoungemeubelen Le CaméléonTuinbank MartijnTuintafel Bryoni met kruispoot