Jouw
wensenlijstje
Verzamel items uit ons assortiment en bestel of vraag meer informatie aan.


Totaal 0 items

Wensenlijstje >

Eikenhout

Eiken audio/ tv-meubelen op maat!

Eiken tv-meubel Lang 2

Prijs € 1.080,00

Zwevend televisiemeubel 2 laden

Prijs € 1.150,00

Zwevende tv-kast Eik

Prijs € 1.160,00

Eiken tv-meubel Sandy

Prijs € 1.210,00

Tv-meubel Sandy 3-laden

Prijs € 1.370,00

Eiken tv-meubel met kleppen

Prijs € 1.700,00

Ladekast Mindy

Prijs € 1.735,00

Zwevend tv-meubel Lieuwe

Prijs € 1.750,00

Eiken tv-meubel met deurtjes

Prijs € 1.785,00

Zwevend tv-meubel 4 laden 2 kleppen

Prijs € 1.800,00

Eiken tv-meubel laden + klep

Prijs € 2.035,00

Eiken tv-meubel Maxi

Prijs € 2.100,00

Tv-meubel Eigen ontwerp

Prijs € 2.100,00

Eiken tv-meubel Lang 6

Prijs € 2.175,00

Audio- en tv-meubelen van eikenhout op maat gemaakt

Voor de mediameubelen, als audio- en tv-meubelen, gebruiken we standaard een 2 cm dikke plank/plaat; dit is echt massief eiken. Op verzoek kunnen we ook 4 cm gebruiken; dit is wel iets duurder.
Het is geschaafde eiken met hier en daar een noest waardoor het een authentieke en robuuste uitstraling heeft. Vanzelfsprekend wordt het meubel goed geschuurd. Bij veel modellen wordt er een verstekrand in het meubel geplaatst waardoor het hout dikker lijkt.
Ooit zijn we begonnen om het nog altijd  populaire steigerhouten televisiemeubel, model Sandy en Maxi, in eik uit te voeren maar andere modellen volgden ook al snel. Nieuwkomer is het hangend of zwevend tv-meubel: een strak vormgegeven, maar ook uitgekiend, model dat aan de muur opgehangen kan worden.
Meubels waar apparaten in of op komen te staan laten we aan de achterkant standaard open zodat je geen problemen hebt met de doorvoer van kabels en draden en er voldoende ventilatie is voor je apparatuur. Een achterwandje van plaatmateriaal is op aanvraag.
Onze lades lopen soepel op geleiders. Deze zijn met Soft Close: een systeem dat de lade aantrekt als je hem dicht doet. Op aanvraag kunnen kleppen of deurtjes uitgevoerd worden met een druksysteem zodat het uiterlijk mooi strak blijft. Wanneer je niet voor dit systeem kiest dan kunnen we desgewenst een inkeping in het eikenhout maken of het front iets laten uitsteken of je koopt zelf mooie greepjes en zet die op het meubel. Kleppen bieden meer inwendige ruimte dan lades. Als het nauwkeurig steekt dan is het wellicht raadzaam om ook even de buitenmaten van je apparatuur aan ons door te geven en dan maken wij het pas.
Een eiken tv-dressoir, tv-kast  behoort ook tot de mogelijkheden. Niet te vergeten: we kunnen het meubel nog afwerken met een olie. Standaard olie is Natural en een kleur op aanvraag.

Een meubel op maat is een prijs op maat! En heeft u zelf een idee dan horen we dat graag.