Jouw
wensenlijstje
Verzamel items uit ons assortiment en bestel of vraag meer informatie aan.


Totaal 0 items

Wensenlijstje >

Snelcontact

Snelcontact
Verstuur >
Badkamermeubels

Badkamermeubel Jesse

Badkamermeubel Jesse is gemaakt van 4cm dik massief eikenhout! De ladefronts zijn van 2cm dik eiken en de lades zijn soft close wat betekent dat de lades de laatste cm's vanzelf dichttrekken. Het prachtige meubel van de foto is b160xd45xh35cm €1150. Tot 180 lang 50 diep en 42cm hoog kan nog voor dezelfde prijs.
Natuurlijk is het meubel ook nog in andere maten te maken en de prijzen zijn op aanvraag. Als wij het meubel behandelen met olie Natural komt er €50 bij.

Badkamermeubels Badkamermeubel Jesse Prijs€ 1.150,00
Badkamermeubels van Eikenhout
Eiken badkamermeubel Jorg 2 ladenBadkamermeubel JesseBadkamermeubel LotteDick 4 lades, zwevendEiken badmeubel JantineRietveld, eiken badmeubelEiken badkamermeubel 6 ladesEiken badkamermeubel met ladenEiken badkamermeubel Jorg 4 ladesBadmeubel met deurtjesZwevend eiken badkamermeubelJesse met zwevend bladZwevend kastje 2 ladenBadmeubel SjoukeZwevend badkamermeubel met 2 hoge ladesWastafelmeubel StaalEiken ladekastje JerryZwevend blad met ladenDick 2 lades, zwevendDick 4 laden, staandWastafelonderkast LotteBadkamermeubel 6 lades zónder bovenbladEiken badkamerkast zwevendEiken ladekast 2Eiken ladekast 4Zwarte badkamerkast Piet