Jouw
wensenlijstje
Verzamel items uit ons assortiment en bestel of vraag meer informatie aan.


Totaal 0 items

Wensenlijstje >

Eikenhout

Eiken bedden op maat!

Eiken bakbed

Prijs € 1.330,00

Eiken bed, geolied

Prijs € 1.330,00

Eiken ledikant met opbouw

Prijs € 1.850,00

Eiken bed met opbouw, geolied

Prijs € 1.950,00

Stijlvolle bedden en ledikanten van degelijk eikenhout

Men denkt vaak bij een sterk en degelijk, en dus duurzaam, ledikant toch al gauw aan massief eiken. (Zonder nu onze bedden van steigerhout te kort te willen doen!)
Maar bij een aantal van ons klinkt dat misschien wat oubollig in de oren maar dat dit helemaal niet zo hoeft te zijn, bewijzen de ledikanten die u hier bij ons op de site ziet. De donkerbruine eikenkleur wordt verkregen met een zwarte olie maar we hebben bijv. ook naturel, wit, grijs, bruin. Een eiken eettafel moet je beschermen, tegen vlekken bijvoorbeeld met een olie, maar bij een bed is dat niet nodig maar het kan natuurlijk wel. Dus je kunt het eikenhout ook goed onbehandeld laten.

Onbehandeld massief eikenhout is vrij licht van kleur en de witte olie geeft dan nog een extra zweem van wit aan het hout en daardoor blijft het eiken ook lichter in de loop der tijd. Bij een behandeling met olie blijf je nog altijd wel gewoon de tekening en de noesten in het hout zien; het is niet een dekkende kleur.
We gebruiken voor onze eiken meubelen geschaafde planken voor een authentieke en robuuste uitstraling. Het meubel wordt natuurlijk nog wel nageschuurd.
Naast de 2-persoons bedden die je hier ziet, maken we ook twijfelaars (100 - 140 cm breed) en 1-persoons bedden. We kunnen deze modellen op verzoek ook uitvoeren met een verhoogd schot aan het hoofdeinde en desgewenst aan het voeteneinde. Bijzonder, in ons assortiment, is het ledikant met de opbouw van eik in combinatie met RvS, inclusief spotjes. De verlichting is optioneel maar geeft het bed wel een prachtige uitstraling en aparte bedlampjes zijn dan eigenlijk niet meer nodig en dat is wel zo handig.
De modellen die je onder ‘Steigerhout bedden’ ziet staan kunnen we ook in eiken uitvoeren en de prijs is dan op aanvraag.

Bedden worden altijd demontabel geleverd en als wij komen bezorgen, zetten we hem ook voor je in elkaar.