Jouw
wensenlijstje
Verzamel items uit ons assortiment en bestel of vraag meer informatie aan.


Totaal 0 items

Wensenlijstje >

Eikenhout

Eiken diversen op maat!

Nachtkastje Ukkie

Prijs € 140,00

Balie of toonbank

Prijs p.o.a.

Kadobon

Prijs p.o.a.

Diverse meubelen en van alles en nog wat van eikenhout

Onder het kopje 'diversen' staan de 'overige' eiken meubels en dingen die zich niet zo eenvoudig in een hokje laten stoppen. Waar plaats je bijvoorbeeld een kapstok onder? En wandplanken van eikenhout? We kunnen het bijna allemaal wel voor je maken. Geef je idee en de maten maar door en dan bekijken wij of we het kunnen en willen maken en voor welke prijs. Dit kunnen dus modellen zijn die nog niet in ons assortiment zijn opgenomen maar wellicht wel voor je kunnen maken. Naar wens en op maat zoals je van ons gewend bent.
Onder diversen hebben we ook de cadeaubon waarbij je zelf het bedrag kunt bepalen. De bon krijg je dan op een stukje eik. Leuk om te geven maar nog leuker om te krijgen! Het begin van een nieuwe eiken salontafel misschien of een dressoir?
Al onze meubels worden gemaakt van geschaafde massief eiken planken met hier en daar een noest waardoor het authentiek en robuust is. De massieve planken zijn ruim 2 cm dik of ruim 4 cm en vanzelfsprekend wordt het meubel goed nageschuurd.
Op verzoek kunnen we meubelen demontabel maken en ter plaatse afmonteren. Hou daar rekening mee als je iets bestelt. Meestal zijn grote meubels ook erg zwaar en manoeuvreren erg lastig.
We bezorgen door heel Nederland, doorgaans tegen een kleine vergoeding, en vervoer naar België of Duitsland is op aanvraag. Natuurlijk mag je het meubel ook zelf komen halen.
Bekijk onze website en ontdek hoe eigentijds onze modellen zijn en staat jouw meubel er niet bij, bedenk dan dat we alle modellen van steigerhout ook in eiken kunnen uitvoeren en dat je zelf ook ideeën kunt inbrengen. Even een mail sturen of anders is een afspraak bij ons in de showroom gauw gemaakt. Zo nodig gaan we naar de klant toe om in te meten en ideeën uit te werken. Daar is de eiken balie die je hier ziet staan ook een goed voorbeeld van.

Wij maken op verzoek eigentijds eiken meubilair, desgewenst in combinatie met bijvoorbeeld sloophout, RvS of staal.