Jouw
wensenlijstje
Verzamel items uit ons assortiment en bestel of vraag meer informatie aan.


Totaal 0 items

Wensenlijstje >

Eikenhout

Eiken kasten, dressoirs op maat!

Eiken kast Lytske

Prijs € 660,00

Eiken vakkenkast

Prijs € 1.585,00

Eiken dressoir met deurtjes

Prijs € 1.625,00

Eiken dressoir Anisa

Prijs € 1.650,00

Eiken dressoir Linda

Prijs € 1.715,00

Unieke kasten en dressoirs van massief eikenhout

Onze schitterende eiken kasten, kastjes en dressoirs worden gemaakt van geschaafd, massief eikenhout. De massieve eiken planken waarmee we werken zijn ruim 2 cm dik of ruim 4 cm met hier en daar een noest. Standaard wordt 2 cm dik gebruikt. Het dikke robuuste eiken is dan ook wat duurder.
Eiken tafels en salontafels moet je beschermen tegen vlekken maar bij een kastje, kast of dressoir is dit niet nodig maar het kan natuurlijk wel. We hebben verschillende tinten olie om uit te kiezen maar we kunnen ook een olie op verzoek, tegen een meerprijs, voor je aanschaffen. Je kunt het oliën eventueel ook zelf doen: het is vrij eenvoudig op te brengen met een rollertje of doek.
We kunnen al deze meubelen op maat voor je maken en ook qua indeling is er heel veel mogelijk. We maken o.a. deurtjes, laden (met Soft Close ladegeldeiders) en kleppen en voeren deze desgewenst (op aanvraag) met een druksysteem uit. We kunnen ook een uitsparing in het hout maken zodat je geen greepje of systeem nodig hebt.
En staat je meubel er op onze website niet bij, dan staan wij open voor ideeën en nieuwe modellen.
Hangende ofwel zwevende kastjes zijn momenteel in trek en die maken wij natuurlijk ook. Wil je er een bijpassende eiken lijst boven hangen dan ben je bij ons ook aan het juiste adres.
En als je zo’n prachtige, gote kast laat maken, bedenk dan wel even of hij in één keer naar de plaats van bestemming kan want alleen op verzoek maken we onze meubels prefab/ demontabel.

Tot slot nog even dit: hout is een natuurlijk materiaal en iedere boom is uniek in kleur, patroon en structuur. Ondanks onze professionele behandeling van het eik, is het normaal dat er verschillen zijn tussen de houten delen onderling en ook de kleur enigszins kan afwijken van het voorbeeld op de website.