Jouw
wensenlijstje
Verzamel items uit ons assortiment en bestel of vraag meer informatie aan.


Totaal 0 items

Wensenlijstje >

Eikenhout

Eiken salontafels op maat!

Eiken blad op wielen

Prijs € 435,00

Kruispoot salontafel Bryoni

Prijs € 575,00

Eiken salontafel Suzan

Prijs € 620,00

Salontafel Eik op wielen

Prijs € 625,00

Eiken salontafel Reva

Prijs € 630,00

Salontafel Bryoni

Prijs € 660,00

Salontafel Anisa

Prijs € 660,00

Lage tafel Lian

Prijs € 800,00

Salontafel Olle-Bryoni

Prijs € 825,00

Salontafel Dirk dik

Prijs € 880,00

Salontafels van eikenhout op maat en naar wens van de klant

Dit zijn sterke salontafels en prachtig om te zien! Op maat gemaakte tafels en tafeltjes van ruim 2 cm cm dik massief eikenhout en desgewenst ruim 4 cm dik. Er zijn vele modellen en variaties mogelijk.
Zie hier een combinatie met steen, met  een RvS onderstel of op wielen. Maar er is nog meer mogelijk. Wat dacht je van een salontafel met inleg van Roemeens sloophout: gestreept of mozaïek. Nog een legplank, onderaan de poten, een of meerdere lades onder het blad?
Laden lopen bij ons altijd op ladegeleiders en dat geldt zowel voor de meubels van eiken, steigerhout als sloophout. Voor eiken meubilair gebruiken we het Soft Close systeem en op verzoek kan een lade (of deurtje) uitgevoerd worden met een druksysteem.
Dan willen we hier nog even de salontafel Bryoni noemen met zijn blokpoten die gewoon onder het blad kunnen of de poten er doorheen. En dat laatste is nou net even anders dan anders. Hij is het evenbeeld van de populaire eettafel Bryoni. Een strak vormgegeven tafeltje van RvS met een mooi blad van eikenhout is de Lian.
Als je geen vlekken wilt moet je het hout behandelen. Wij gebruiken daar olie voor en dat is in verschillende tinten te krijgen, bijvoorbeeld naturel, wit, grijs, bruin en zwart (zwart maakt het hout donkerbruin). Tafels en wastafelmeubels worden met 2-componenten olie behandeld. Het behandelen met olie is niet moeilijk en dus ook iets wat je zelf zou kunnen doen. Een en ander kan in overleg. Let op dat de olie eerst wel goed moet intrekken en een beetje harden en je dus de eerste weken iets voorzichtig moet zijn. Een meubelzeep voor eiken (vloeibaar) is handig voor eventuele vlekken en het voedt ook het hout.

Tot slot nog even dit: hout is een natuurlijk materiaal en iedere boom is uniek in kleur, patroon en structuur. Ondanks onze professionele behandeling van het eik, is het normaal dat er verschillen zijn tussen de houten delen onderling en ook de kleuren kunnen iets verschillen met de voorbeelden op de website.