De Steigeraar van binnenuit

Over ons & Vacature

De Steigeraar ontwerpt en vervaardigt sinds 2005 unieke meubels voor binnen en buiten die ook nog eens speciaal voor je op maat worden gemaakt. Aan het steigerhout valt het werkzame leven af te lezen. Als dragers van de bouwvakkers en hun materiaal, door specie en cement, regen en zon zijn ze 'gekleurd'. Weerbarstig maar vitaal en in een puike conditie om mooie meubels van te maken. Een tweede leven voor dit hout en dus goed voor het milieu.
Naast ons bestaande aanbod van steigerhouten meubelen, maken we ook prachtige meubels van massief eiken. Eikenhout is sterk en duurzaam.
Zo zie je maar weer: op maat gemaakt en de mogelijkheden zijn oneindig.

Wij zijn, per direct, op zoek naar een: meubelmaker 

De meubelen worden ambachtelijk in onze eigen werkplaats gemaakt. De wens van de klant en de klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel.
Wij op zoek naar een meubelmaker of interieurbouwer, met passie voor het product, die zelfstandig meubelen maakt in onze werkplaats.

Wij verwachten van jou:

-        Zelfstandige en nauwkeurige werker met ervaring en technisch inzicht. Verantwoordelijk en flexibele werkhouding. In het bezit van rijbewijs B. 

Interesse gewekt?

Dan zien wij graag jouw CV met motivatiebrief tegemoet. Deze kun je sturen naar: info@desteigeraar.nl

De Steigeraar Steigerhout en eiken meubelen,
Singel 60 9001XP Grou

Op maat te maken!

De Steigeraar
Singel 60
9001 XP
Grou, Friesland
tel. 06-42764252
tel. 058-2518515