Jouw
wensenlijstje
Verzamel items uit ons assortiment en bestel of vraag meer informatie aan.


Totaal 0 items

Wensenlijstje >

Snelcontact

Snelcontact
Verstuur >
Audio/ tv-meubelen

Tv-dressoir met lade

In de serie steigerhouten tv-meubelen hier een leuke en vooral heel praktische nieuwkomer. Een meubel met 2 deuren met in het midden een plank, en bovendien een opberglade in het midden van het meubel.
Eventueel nog plek voor een stereotoren(-tje) en alles op audio- en tv gebied is in een handig meubel verwerkt. Natuurlijk weer in alle maten leverbaar. De maat van de afgebeelde kast bedraagt B180xD50xH50cm.

Audio/ tv-meubelen Tv-dressoir met lade Prijs€ 465,00
Audio/ tv-meubelen van Steigerhout
Steigerhouten tv-meubel MaxiAudio en tv-meubeltjeSteigerhouten tv-meubel FoppeTv-meubeltje met klepSlim atv-meubeltjeSandy, tv-meubel met 3 ladenTv-meubel met laden en kleppenTv-meubel MegaTv-dressoir met ladeTv-meubel SpecialTv-meubel met vakkenSandy, tv-meubel met 2 ladenTv-meubel steigerhout eigen ontwerpSteigerhouten tv-kastjeWandbord van steigerhoutZwevend tv-meubel met 6 ladenWandmeubel MarritSteigerhout tv-meubel DuoTv-meubel met 4 ladenTv-meubel met schuifdeurenWandkastje AmorZwevend tv-meubel 3 ladenZwevend tv-meubel met 4 ladenTv-meubel 3 meterTv-kast met stalen rekTv-meubel Special XLTv-wand steigerhoutTv-tafel en bank