Jouw
wensenlijstje
Verzamel items uit ons assortiment en bestel of vraag meer informatie aan.


Totaal 0 items

Wensenlijstje >

Steigerhout

Steigerhouten bedrijfsinrichting op maat!

Warm welkom

Prijs € 110,00

Steigerhouten statafel

Prijs € 190,00

Steigerhouten bestekmeubel

Prijs € 350,00

Statafel en krukken

Prijs € 400,00

Steigerhouten Megatafels

Prijs € 480,00

Grote terrastafel steigerhout

Prijs € 500,00

Reuzentafel Jumbo

Prijs € 630,00

Winkelinrichting

Prijs p.o.a.

Kantine inrichting

Prijs p.o.a.

Verrijdbare folderwand

Prijs p.o.a.

Proefhuys

Prijs p.o.a.

Bloemenzaak

Prijs p.o.a.

Bedrijfskantine tafels

Prijs p.o.a.

Kaaswinkel

Prijs p.o.a.

Stadsbakkerij

Prijs p.o.a.

Kapsalon

Prijs p.o.a.

Bedrijfsinrichting nieuw met hergebruik van oud hout

Origineel en gedurfd, met de warme uitstraling van gebruikt steigerhout, zijn deze veelal zelf ontworpen meubels voor winkels en bedrijven.
Je hebt een goed idee maar nergens een geschikt en passend meubel te vinden dat aan jouw eisen voldoet? Je wilt graag van gedachten wisselen omtrent een mogelijke indeling en meubels voor je winkel? Maak dan eens een afspraak met de Steigeraar. Wij hebben de kennis, de vaardigheid en de mooie materialen waarmee we werken (steigerhout, sloophout, eiken en eventueel in combinatie met RvS of staal) en samen komen we er vast wel uit.
Alles kan op maat worden gemaakt en er is veel mogelijk. Even een mail of telefoontje naar de Steigeraar en we regelen een afspraak voor je, bij ons in de showroom of zonodig gaan we naar de klant toe.
Je kunt ons ook vinden op beurzen zoals de Huis & Tuinbeurs in Leeuwarden waar we met onze stand eigenlijk ieder jaar wel staan en daarnaast bevoorraden we ook de verschillende steigerhouten zitjes door de hallen heen.
Aan winkels, scholen en bedrijven kunnen we o.a. het volgende leveren: tafels en displays, kasten stellingen en wandmeubels, balies en toonbanken, stoelen krukken en andere zitjes, scheidingswanden of plantenbakken. En alles van gebruikt steigerhout. Op onze site zie je een voorbeeld van o.a. een kapsalon, bakkerij en bloemist.
We kunnen de steigerhouten meubels desgewenst demontabel leveren en voor je in elkaar zetten.

Kies bewust voor een natuurlijk, hergebruikt product: oud steigerhout, en voor maatwerk, vakmanschap en scherpe prijzen!