Jouw
wensenlijstje
Verzamel items uit ons assortiment en bestel of vraag meer informatie aan.


Totaal 0 items

Wensenlijstje >

Steigerhout

Steigerhouten buitenkeukens op maat!

Steigerhouten bestekmeubel

Prijs € 350,00

Big Green Egg meubel

Prijs € 375,00

Tafel barbecue meubel

Prijs € 550,00

Buitenkeuken Bram

Prijs € 745,00

BBQ buitenkeuken op wielen

Prijs € 1.045,00

Buitenkeukens op maat

Prijs € 1.100,00

Buitenkeuken op maat

Prijs p.o.a.

Buitenkeuken Cathy

Prijs p.o.a.

Toog en buitenbar steigerhout

Prijs p.o.a.

Steigerhouten buitenkeuken

Prijs p.o.a.

BBQ keukenblok Spijker

Prijs p.o.a.

Buitenbar en toog steigerhout

Prijs p.o.a.

Buitenkeukens van steigerhout dit jaar erg in trek

Heb jij al een steigerhouten buitenkeuken in je tuin? Want het gaat ook zeker dit jaar weer de trend worden. En het blijft al lang niet meer beperkt tot het bakken van een hamburger; complete maaltijden worden er bereid. Zelfs restaurants spelen hier handig op in en zie je op de terrassen hele buitenkeukens verschijnen. Wij kunnen het voor je maken!
Of het nu een relatief eenvoudig model moet worden als type Cathy of Bram, bestaande uit een werkblad met daaronder opbergruimte in de vorm van legplanken en kastjes, of een meer exclusief meubel als de buitenkeuken met kookplaat, stenen snijplank en ingebouwde oven, deurtjes en een lade. En wanneer we hem van wielen voorzien is hij ook nog eens verrijdbaar.
Heb je zelf een leuk idee? Stuur ons een mail of maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Weidum.
Samen komen we er vast wel uit.
Wanneer je de inbouwapparatuur bij ons laat bezorgen dan bouwen wij het meubel van steigerhout er voor je omheen en als je al een BBQ hebt dan kun je de maten aan ons doorgeven (wij verkopen geen BBQ's). En op verzoek kunnen we de keukens ook demontabel maken en ter plaatse voor je monteren. We leveren door heel Nederland maar ook ver daarbuiten bijvoorbeeld in Duitsland en België.
Wij werken bij de Steigeraar alleen met gebruikt steigerhout. Dat heeft een mooie, verweerde kleur en een robuuste uitstraling; het werkt ook minder dan nieuw steigerhout. Het oude hout hoeft niet te worden behandeld, dus daar heb je geen extra werk van. Koken, eten en genieten maar!
Ook op de site: een steigerhouten keuken voor binnen, afgebeeld met BBQ en ruimte voor de gasfles en koelkast. Is het geen plaatje? Deze kamer bevindt zich overigens op een boerderij in Denemarken waarvoor wij ook de andere steigerhouten meubels gemaakt hebben: stamtafels, statafels, hoek loungebank, loungestoelen, eettafel, groot dressoir, verschillende  tafeltjes en krukjes. En deze kunnen ook allemaal buiten gebruikt worden.

De steigerhouten buitenkeuken maakt koken een ware belevenis. Smakelijk eten, of zoals wij Friezen zeggen: lekker ite!