Jouw
wensenlijstje
Verzamel items uit ons assortiment en bestel of vraag meer informatie aan.


Totaal 0 items

Wensenlijstje >

Steigerhout

Steigerhouten horeca meubelen op maat!

Steigerhouten bartafel

Prijs € 190,00

Steigerhouten bestek meubel

Prijs € 295,00

Statafel en krukken

Prijs € 400,00

Steigerhouten Megatafels

Prijs € 480,00

Grote terrastafel steigerhout

Prijs € 500,00

Tuinset Gerda

Prijs € 500,00

Reuzentafel Jumbo

Prijs € 630,00

Fort aan de Klop

Prijs p.o.a.

Tuinset Cindy

Prijs p.o.a.

Buitenbar en toog steigerhout

Prijs p.o.a.

Toog en buitenbar steigerhout

Prijs p.o.a.

Horeca tafels

Prijs p.o.a.

Kantine inrichting

Prijs p.o.a.

Degelijke horeca meubels van steigerhout als sfeermaker

Als je verlegen zit om een grote, steigerhouten stamtafel of kantine tafel van 4,5 meter met bijpassende stoelen of banken van gebruikt steigerhout, dan draait de Steigeraar daar de hand er niet voor om.
Horeca meubels als kastenwanden en scheidingswandjes, bars en toonbanken, eettafels leestafels stamtafels, loungemeubelen met een relaxte zit, bestekmeubels en plantenbakken: wij maken het voor je, naar wens en op maat.
Ook voor ‘hufterproof’ statafels en moeilijk mee te nemen terrasmeubels van steigerhout: stabiel, stevig en zwaar.
Gaat het om het inrichten van een kantine, restaurant, sportclub, café, school of zorginstelling dan wij weten er wel raad mee. Jij als klant, staat bij ons centraal en je eigen inbreng is welkom.
Een afspraak met de Steigeraar is snel gemaakt: even een mail of telefoontje en wij regelen het voor je. Graag zien we je bij ons in de showroom en zonodig bezoeken we de klant op locatie.
Wij weten, als geen ander, dat de inrichting en het meubilair zeker van invloed zijn op je omzet. Het ontwerp en de gebruikte materialen bepalen ook voor een groot deel de sfeer in je zaak. De kwaliteit en het comfort van de meubels kan de beslissende factor zijn of klanten nog even blijven hangen of gelijk weer verder gaan.
Dus, heb je voor je bedrijf, showroom of café/ restaurant praktische, degelijke maar vooral ook mooi horeca meubilair nodig? Weet dan dat de Steigeraar deze graag voor je maakt.

Wij maken meubels voor je van oud steigerhout, sloophout en eiken en onderlinge combinaties, met eventueel ook RvS of staal.