Jouw
wensenlijstje
Verzamel items uit ons assortiment en bestel of vraag meer informatie aan.


Totaal 0 items

Wensenlijstje >

Steigerhout

Steigerhouten kastjes, dressoirs op maat!

Schoenenkastje steigerhout

Prijs € 95,00

Steigerhouten kastje Famke

Prijs € 140,00

Steigerhout kastje Lytske

Prijs € 250,00

Wandkastje Amor

Prijs € 385,00

3-deurs Dressoir

Prijs € 525,00

Ladekast Elvira

Prijs € 625,00

Steigerhouten schoenenkast

Prijs € 625,00

Dressoir met laden

Prijs € 650,00

Boekenkastje met laden

Prijs € 685,00

Dressoir Mieneke

Prijs € 990,00

Dressoirs en kastjes van steigerhout functioneel en mooi

Een kapstok, schoenenkast of gangkast van steigerhout? Dat vinden wij een heel praktische oplossing voor al die rondslingerende schoenen, laarzen, handschoenen of sleutels in de gang.
Het wordt voor je op maat gemaakt en een indeling kun je zelf aangeven. Met of zonder deurtjes ervoor en desgewenst voorzien van een of meerdere laden. Dus altijd passend, mooi en opgeruimd.
En wat denk je van een steigerhouten nachtkastje voor de slaapkamer of een commode voor de kinderkamer? Een kastje voor alle kinderspulletjes; we kunnen het allemaal voor je maken.
Voor de woonkamer hebben we ook lage kasten van gebruikt steigerhout, bijvoorbeeld boekenkastjes en prachtige dressoirs. De laden lopen soepel op geleiders en bij deurtjes kun je nog kiezen voor opdek of blinde scharnieren. Als greepje kunnen we een uitsparing voor de vingers maken of een blokje hout monteren of je kunt er zelf een leuk knopje opzetten?
Bijzonder zijn de steigerhouten meubels verfraaid met het oude Roemeens sloophout; dit is een unieke combinatie. Dit sloophout kan bijvoorbeeld in de deurtjes of laden maar zou ook op de bovenkant kunnen.
Het gekleurde hout kun je bij ons in de showroom uitzoeken maar je kunt ook je voorkeur aan ons doorgeven en dan kiezen wij het voor je uit. Er zijn veel kleurencombinaties mogelijk. Van deze meubelen is er nooit eentje hetzelfde!
Heeft u zelf een idee? Laat het ons weten. Een foto, plaatje of eenvoudig schetsje is dan wel handig.

Tot slot: de steigerhouten modellen die je hier ziet, kunnen we ook in massief eikenhout uitvoeren. Vanzelfsprekend is de prijs dan op aanvraag.