Jouw
wensenlijstje
Verzamel items uit ons assortiment en bestel of vraag meer informatie aan.


Totaal 0 items

Wensenlijstje >

Snelcontact

Snelcontact
Verstuur >
Diversen

Kapstok en halkastje

Op verzoek gemaakt deze kapstok en dit zwevende halkastje van oud steigerhout. De klant heeft zelf voor de beugels, haken en mandjes gezorgd. Al met al is het eindresultaat erg smaakvol en tevens is het een sfeervolle hal geworden! Heeft u zelf ook een leuk idee? Laat het ons weten en samen komen we er vast wel uit.

Let op: soms zijn de binnenmaten van belang. Bijvoorbeeld als je mandjes hebt die in het meubel moeten passen. Ons steigerhout is namelijk tot 32mm dik en dat is wel iets om rekening mee te houden.

Diversen Kapstok en halkastje Prijs€ 0,00
Diversen van Steigerhout
Opbergrek DirkSteigerhout kastje LytskeSteigerhouten kubussenSpiegellijsten steigerhoutWC kastjeKadobonKapstok van steigerhoutSteigerhout krukje/tafeltje Steigerhouten plantenzuilSteigerhouten kistBureau NielsKapstok en halkastjeKapstok met schoenenkastSchoenenkast met deurenVuurtafel steigerhoutSteigerhout schoenenkastjeVerrijdbare scheidingswandStelling staal met houtOppottafel of side tableSteigerhouten kastje FamkeSteigerhouten open kastjeTelevisiewand steigerhoutWandbord van steigerhout