Jouw
wensenlijstje
Verzamel items uit ons assortiment en bestel of vraag meer informatie aan.


Totaal 0 items

Wensenlijstje >

Steigerhout

Steigerhouten stoelen, krukjes op maat!

Steigerhouten krukje Ukkie

Prijs € 50,00

Barkruk

Prijs € 95,00

Stoel Siem

Prijs € 100,00

Hoge kruk

Prijs € 100,00

Stoel Cindy

Prijs € 110,00

Schommelstoel Cindy

Prijs € 175,00

Steigerhout loungestoel

Prijs € 225,00

Hoge stoel met rug

Prijs p.o.a.

Kruk met schuine rug

Prijs p.o.a.

Stoelen en krukken van steigerhout stevig op hun poten

De steigerhouten stoelen van De Steigeraar zijn weer eens wat anders. Ze zijn degelijk en robuust, gaan een tijd mee en waaien niet weg, ook niet als ze aan het water of open vlakte staan. En natuurlijk zijn deze zitmeubelen van oud hout erg mooi om te zien en zitten ze fijn.
Neem nu de steigerhouten loungestoel. Deze heeft een licht aflopende zitting en iets hellende rugleuning waardoor het ontspannen zit: een relaxte stoel waar je lang in kunt zitten en genieten. De zitting is 60cm breed voor een ruime zit en de meeste kussens passen daar wel in. Deze comfortabele zetel van steigerhout heeft ook nog eens brede armleuningen om bijvoorbeeld even je kopje koffie op te zetten. Cindy is een hoge variant en daardoor ook geschikt voor bij de eettafel. Deze heeft een wat actievere zit; je zit iets rechter.
Beide zijn ook als steigerhout bank te krijgen en maken deel uit van een mooie set.
Strandstoel Daan is wel een heel bijzonder meubelstuk. Hij zit lekker laag en lui en je kunt hem in 2 delen uit elkaar kunt pakken en meenemen of opruimen. Handig toch? Je kunt hem ook wat breder uitvoeren en dan heb je een bankje.
Krukje Ukkie is klein maar sterk en breed inzetbaar bijvoorbeeld als opstapje, tafeltje, nachtkastje en als kruk natuurlijk. Standaard 40cm hoog of 46cm om aan de eettafel te gebruiken. Gemakkelijk als je ineens nog een extra zitplaats nodig hebt en praktisch ook want hij neemt maar weinig ruimte in beslag. En als je hem nog hoger maakt dan heb je een uitstekende, steigerhouten barkruk: stevig en stabiel.

Al deze steigerhout meubels zijn zowel geschikt voor binnen als voor buiten.